Galerija Alan Bjelovar

Tečajevi slikanja za djecu i odrasle

Tečajevi slikanja za djecu i odrasle

Održavamo tečajeve crtanja i slikanja za djecu i odrasle. U tečaj se mogu uključiti raniji polaznici, ali i oni koji prvi put žele iskušati svoje kreativne potencijale, družiti se s onima koji se u stvaralačkom procesu žele riješiti stresa, iskazati radost ili naprosto žele naučiti više o umjetnosti koja nas okružuje.

Od jednostavnijih crtačkih tehnika, olovke, ugljena, tuša, preko gvaša i akvarela, postupno ćemo upoznati složenije slikarske tehnike. Paralelno ćemo učiti kako savladati zakone kompozicije te otkriti kako prepoznati dobar crtež ili sliku, bez obzira da li se radi o povijesnim radovima ili suvremenoj umjetnosti.

Radi se u malim grupama što osigurava kvalitetan rad i individualan pristup. Tečajeve vodi akademska slikarica Valerija Mrkobrad. Prijavite se i slikajte s nama!

Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi slikanja za djecu i odrasle Bjelovar Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Tečajevi crtanja i slikanja Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikarski tečaj Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru Slikanje i crtanje u Bjelovaru

Kontakt informacije

Galerija Alan
Adresa: Ivana Mažuranića 6c, 43000 Bjelovar
Telefon i fax: 043 243 905
Mobitel: 098 979 8068
E-mail: alan1@optinet.hr
Skype: vedran_visnjevic

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 09.00 - 17.00
Subota: 08.30 - 12.30

Kontakt forma