Galerija Alan Bjelovar

Suveniri Bjelovar Hrvatska - Usluge galerije Alan

Suveniri Bjelovar

Danas je nezamisliv moderni interijer bez predmeta od stakla. Najčešće se ukrašavaju čaše, šalice, boce, tanjuri, zdjele, međutim sve više i ogrlice, privjesci, prstenje, ukrasi, kao i umjetničke slike od stakla.

Oslikavanje i ukrašavanje stakla radi se uz pomoć nacrtanih predložaka (folije) ili pomoću šablone koja se stavlja ispod stakla, te se koriste boje otporne na utjecaj svjetla i brisanja. Osim boje, koriste se i ukrasne šljokice i trake od prirodnih materijala, suhi plodovi, lišće, suho cvijeće i sjemenke iz prirode.

Drveni sat s motivom grada Bjelovara Drveni sat s motivom grada Bjelovara Drveni sat s motivom grada Bjelovara Drveni sat s motivom grada Bjelovara Drveni sat s motivom grada Bjelovara Slika Bjelovara - ručni rad Slika Bjelovara - ručni rad Kutijice s motivom Bjelovara Kutijice s motivom Bjelovara Magneti Bjelovara Magneti Bjelovara Magneti Bjelovara Suveniri od stakla Suveniri od stakla Suveniri od stakla Stakleni suveniri Stakleni suveniri Stakleni suveniri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Suveniri i pokloni - rakije i likeri Kuglica za bor s motivom Bjelovara Čašice  ručno oslikane Stakleni suveniri Keramičkešalice, vrčevi i solenke Suveniri od keramike Bjelovar Suveniri od keramike Bjelovar
 

Kontakt informacije

Galerija Alan
Adresa: Ivana Mažuranića 6c, 43000 Bjelovar
Telefon i fax: 043 243 905
Mobitel: 098 979 8068
E-mail: alan1@optinet.hr
Skype: vedran_visnjevic

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 09.00 - 17.00
Subota: 08.30 - 12.30