Galerija Alan Bjelovar

Nejašmić Sandra

Nejašmić Sandra

Sandra Nejašmić (Postira, 11. rujna 1970.), hrvatska akademska kiparica. Podrijetlom je iz župe Radobilje.

Rođena je u Splitu 11. rujna 1970. godine. Diplomirala je 1995. godine kiparstvo na ALU u Zagrebu dobivši nagradu zagrebačke banke za najuspješniji diplomski rad (poprsje pape Ivana Pavla II. u mramoru i brončano raspelo). Imala je tridesetak samostalnih i skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu (Bol, Osijek, Split, Supetar, Zagreb... Bari, Beč, Bruxelles, Pariz, Solin, Trst, Zagreb...)

Sudjelovala ne na brojnim domaćim i međunarodnim kiparskim simpozijima (Bruxelles, Mimice, Mostar, Otočac, Pula, Rijeka, Split...) Napravila je dvadesetak javnih spomenika diljem Hrvatske i šire(Bruxelles, Mostar, Pula, Otočac, Kreševo-Katuni...) Dobitnica je nekoliko važnih nagrada i priznanja za umjetnički i pedagoški rad. Predsjednica je Udruge za promicanje kulture i umjetnosti KOGULA u Postirima. Vodi galeriju ˝Sv. Ante˝u Postirima u kojoj organizira izložbe eminentnih domaćih i stranih umjetnika. Član je HDLU-a Istre i HULU-a Split.

Poznata djela: bista pape Ivana Pavla II. i kardinala Franje Kuharića ispred župne crkve Posrednice Svih Milosti u Kreševu-Katunima.

Nejašmić Sandra: Skulptura Poljubac 2012.g,, 18x13,5 cm cijena:

Skulptura Poljubac 2012.g,
18x13,5 cm

 

Cijene vrijede od 01.10.2017. do opoziva ili slijedeće promjene, odnose se na gotovinsko plaćanje, te  uključuju PDV.

Protuvrijednost u kunama obračunava se prema prodajnom tečaju eura kod Erste banke važećem na dan plaćanja ili na dan izrade ponude.

Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave. Zadržavamo pravo ispravka nenamjerno pogrešno upisanog teksta ili podatka na stranici.