Galerija Alan Bjelovar

Šantak Vesna

Šantak Vesna

Vesna Šantak rođena je 1969. godine u Zagrebu. Nakon završene osnovne škole i Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn, diplomirala je slikarstvo na odjelu grafike i stekla zvanje slikar-grafičar na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 1998. godine, u klasi profesora Frane Para. Od 1995. godine sudjelovala je na studijskim putovanjima u okviru "Vrbničke grafičke akademije" na otoku Krku (VGA) 1995., 1996. i 1997. godine.

Osim slikarstvom i kiparstvom bavi se i ilustriranjem knjiga, orgsnizacijom projekata i radionica te pedagoškim radom (voditeljica je likovnih i plesnih radionica za djecu i odrasle) od 1998. Surađivala je s Otvorenim učilištem u Zagrebu, a trenutno surađuje s "Centrom za kulturu Trešnjevka", "Međunarodnim centrom za kulturu Travno", "Centrom za kulturu Pešćenica" i Hrvatskim društvom likovnih umjetnika (HDLU-om). Osmislil je i nekoliko projekata: Vremeplov“, „Naslikaj pismo prijatelju“ i “Oblik – prostor – kretanje“ koji su prošli na natječajima Gradskog ureda za kulturu u Zagrebu.

Od 2013. voditeljica je likovne radionice Maštaonica u Centru za kulturu Novi Zagreb. 2010. godine boravila je na art rezidenciji u Cité Internationale des Arts Paris. Član je HDLU-a, Academie Moderne te HZSU-a.

Šantak Vesna: Drevna riba, 70x50cm, akrilik na platnu 2001g cijena: 4500 kn
okvir u cijeni

Drevna riba
70x50cm, akrilik na platnu 2001g
Cijena: 4500 kn okvir u cijeni

 

Cijene vrijede od 01.10.2017. do opoziva ili slijedeće promjene, odnose se na gotovinsko plaćanje, te  uključuju PDV.

Protuvrijednost u kunama obračunava se prema prodajnom tečaju eura kod Erste banke važećem na dan plaćanja ili na dan izrade ponude.

Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave. Zadržavamo pravo ispravka nenamjerno pogrešno upisanog teksta ili podatka na stranici.