Galerija Alan Bjelovar

Prodajna galerija slika Alan

Prodajna galerija slika Alan

Prodajna galerija slika Alan - cijena, prodaja, akcija, Hrvatska 

Prodajna galerija "Alan" nudi umjetničke slike poznatih hrvatskih slikara, profesionalne slikarske boje i sav potreban materijal!

Na mjestu stare staklane u Mažuranićevoj ulici prije dvije godine je u novouređenom prostoru otvorena galerija Alan. U njoj ljubitelji slika mogu kupiti djela poznatih hrvatskih slikara, na ponudi su slike Veže, Jordana, Sedera, Berbera i drugih.

No, odnedavno galerija u prodaji ima i visoko kvalitetni slikarski pribor, proizvođača Winsor & Newton i Reeves, vodećih engleskih proizvođača slikarskih boja za profesionalce i one koji se slikanjem bave iz hobija. Navodno i engleska kraljica slika tim bojama.

Direktor tvrtke Vedran Višnjević kaže da Bjelovarčani najviše vole slike Mladena Veže, ali vole i donijeti svoje radove na uokviravanje. Nakon zime donose goblene i ručne radove, a mogu birati između 70 vrsta letvica za okvire.

Kad je o slikarskim bojama riječ, na ponudi su uljane i akrilne boje. Uljanih boja ima u 45 tonova, akrilnih boja ima u 35 tonova.

Budući da je Bjelovar grad poznat po akademskim slikarima, a ima i mnogo darovitih slikara amatera, za njih je zanimljivo da u Alanu mogu kupiti i kistove, laneno ulje, terpentin i ostale potrebne medije, a ovih dana stižu i štafelaji. Slikarska platna su u Alanu najjeftinija u gradu, kaže Vedran Višnjević. Ima ih u različitim dimenzijama, najmanja su 20x20 cm, a najveća 50x70 cm. Osim ovih, Alan nudi i platna drugih dimenzija.

To su novosti, no galerija je zadržala i dio tradicije, pa i dalje ustakljava vrata i prozore, najviše radi kupaca iz okolice, koji dolaze iz Čazme, Garešnice, Vrbovačke Dubrave i drugih mjesta oko Bjelovara. Galerija se već na početku svoga rada uključila i u društveni život grada, pa je u okviru BOKfesta organizirana izložba Davora Gopca, a u planu je i organiziranje samostalnih izložaba. Razmišljaju i o proširenju prostora, no to su još planovi.

Prodajna galerija slika Alan Prodajna galerija slika Bjelovar Prodajna galerija slika Hrvatska Galerija Alan Bjelovar Hrvatska Umjetnička galerija Bjelovar Umjetnička galerija Hrvatska Poklon galerija Poklon galerija Bjelovar Poklon galerija Hrvatska Galerija slika Bjelovar Hrvatska Galerija umjetničkih slika Bjelovar Galerija umjetničkih slika Hrvatska Galerija umjetnina Bjelovar Galerija umjetnina Hrvatska Umjetničke slike Suveniri Bjelovar Galerija Alan Bjelovar Hrvatska Umjetničke slike Umjetničke slike Bjelovar Umjetničke slike Hrvatska Umjetničke slike prodaja Umjetničke slike cijena