Galerija Alan

Prodajna galerija "Alan" nudi umjetničke slike poznatih hrvatskih slikara te otkupljuje i uzima u komisiju umjetničke slike hrvatskih i stranih autora i skulpture.

Na mjestu stare staklane u Mažuranićevoj ulici prije dvije godine je u novouređenom prostoru otvorena galerija Alan. U njoj ljubitelji slika mogu kupiti djela poznatih hrvatskih slikara, na ponudi su slike Veže, Jordana, Sedera, Berbera i drugih.

Direktor tvrtke Vedran Višnjević kaže da Bjelovarčani najviše vole slike Mladena Veže, ali vole i donijeti svoje radove na uokviravanje. Nakon zime donose goblene i ručne radove, a mogu birati između 70 vrsta letvica za okvire.

Galerija je zadržala i dio tradicije, pa i dalje ustakljava vrata i prozore, najviše radi kupaca iz okolice, koji dolaze iz Čazme, Garešnice, Vrbovačke Dubrave i drugih mjesta oko Bjelovara. Galerija se već na početku svoga rada uključila i u društveni život grada, pa je u okviru BOKfesta organizirana izložba Davora Gopca, a u planu je i organiziranje samostalnih izložaba. Razmišljaju i o proširenju prostora, no to su još planovi.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Prodajna Galerija slika Alan
Prodajna galerija slika Alan
Prodajna galerija slika Bjelovar
Prodajna galerija slika Hrvatska
Galerija Alan Bjelovar Hrvatska
Umjetnička galerija Bjelovar
Umjetnička galerija Hrvatska
Poklon galerija
Poklon galerija Bjelovar
Poklon galerija Hrvatska
Galerija slika Bjelovar Hrvatska
Galerija umjetničkih slika Bjelovar
Galerija umjetničkih slika Hrvatska
Galerija umjetnina Bjelovar
Galerija umjetnina Hrvatska
Umjetničke slike
Suveniri Bjelovar
Galerija Alan Bjelovar Hrvatska
Umjetničke slike Hrvatska
Umjetničke slike Bjelovar
Umjetničke slike prodaja
Umjetničke slike cijena